Tőkebefektetések előkészítése, a befektetők és tanácsadók tapasztalatai több száz befektetés alapján címmel, a Kovács Réti Szegheő Ügyvédi Iroda, a HVCA Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület, a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt., és az M27 ABSOLVO-val közös szervezésében tartottak pénteken rendezvényt a Hilton Budapest Cityben. A rendezvény elsősorban olyan kis- és középvállalkozások számára szolgálhatott hasznos információkkal, akik vállalkozásukat tőkebevonással szeretnék finanszírozni és a vállalkozásuk fejlesztéséhez, növekedéséhez tőkebefektetővel szeretnének társulni. A konferenciáról részletesebben az [Origo] jogi rovatában megjelent cikkben olvashatnak, amely teljes terjedelmében ide kattintva érhető el.

 

Az előadások letölthetők ide kattintva:

Első tárgyalástól a befektetésig: mire készüljön fel a vállalkozó, ha tőkét akar bevonni? Előadó: Török József, Szécsenyi Tőkealap-kezelő Zrt.

A tőkebevonás folyamata: meddig tart, milyen lépései vannak - és miért ilyen hosszadalmas? Előadó: Horgos Lénárd, M27 ABSOLVO

Tömeges vagyonkezelés a gyakorlatban, avagy mit látunk közel 100 cég befektetőjeként Előadó:Dr. Csuhaj V. Imre, Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt.

Felkészülés a befektetésre: mit kérdez a jogi átvilágító? 

Előadó: Dr. Pintér Attila, KRS Ügyvédi Iroda